Acasă Politica Hoții în timp de doliu național?!!

Hoții în timp de doliu național?!!

DISTRIBUIȚI

Tragicul, deși previzibil, eveniment din aceste zile, prilejuit de moartea regelui Mihai, a părut a-i face pe români mai solidari, mai reflexivi la frământata istorie națională. Disputele recente, devenite cvasipermanente, de când cu parșiva ordonanță 13, se părea că vor fi oarecum suspendate pe durata doliului național. În fața morții unuia dintre cele mai tragice personaje din istoria României, dacă nu o concordie, măcar o amânare a disputelor de interes public major, între cei care este greu de crezut că se vor înțelege vreodată, a devenit aparent posibilă.

Nu a fost să fie așa: cine se naște din comunism doar ipocrizie, sau, să-i spunem pe șleau, minciună mănâncă și prin înșelăciune trăiește! Jalnici nevoie mare, jalnicii reprezentanți ai actualei majorități parlamentare, în fapt urmașii direcți ai celor care ne mint și înșeală din 1946 până în ziua de azi, s-au repezit cu tăvălugul roșu peste legile justiției. Diversioniști neîntrecuți și foarte iuți în șiretenia lor, au socotit că acum este momentul cel mai potrivit (în fapt, vai, cel mai nepotrivit!) pentru a-și strecura șopârlele veninoase în corpul fragil al justiției române. O asemenea cinică dibăcie poate fi comparată doar cu organizarea impecabilă a marilor jafuri din istoria hoțiilor de pretutindeni: creează o diversiunea amplă sau folosește-te de un eveniment de mare anvergură și dă lovitura!

După ce bolșevicii ne-au cucerit țara, cozile lor de topor autohtone, așa zișii comuniști români, l-au scos din țara îngenuncheată pe regele Mihai, sau nu i-au mai permis revenirea, utilizând de fiecare dată, metode ultra-parșive, specifice marilor hoți! Atât înainte, cât și după revoluția din ’89!

Acum, după moartea regelui Mihai, când țara, cu mintea cea de pe urmă, pare a realiza ce a pierdut prin dispariția modelului monarhic, comunistoizii români, profitând de starea creată de realul doliu național, fură, prin nesocotirea, modificarea regulamentelor elementare de funcționare a Parlamentului, bucăți mari din firava democrație românească! Jaful, pe modelul hoțiilor antologice din istoria lumii, are loc chiar în clădirea Parlamentului! Culmea este că sunt aceiași borfași ordinari din ianuarie 2017!!!! Atunci au încercat ”noaptea ca hoții”! Aceleași personaje fără de rușine (spun asta pentru că nu au avut bunul simț elementar să demisioneze după ce au fost prinși cu hoția) încearcă acum o nouă mega-furăciune!

În spiritul etern al minciunii comuniste, acești ipocriți, pseudoîndoliați azi, fură viitorul țării, așa cum au făcut și vor face întotdeauna, dacă vom mai tolera mârșăviile lor!

Comentarii

comentarii