Acasă Actualitate HTEC Group, companie din Silicon Valley, face angajări la Timișoara

HTEC Group, companie din Silicon Valley, face angajări la Timișoara

DISTRIBUIȚI

HTEC Group, companie de servicii de tehnologie, consultanță și software, înființată în Serbia și cu sediu în Statele Unite ale Americii, va crea până la 1000 de noi locuri de muncă în patru orașe din România – București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Astfel, HTEC Group introduce pe piața românească tehnologii de ultimă oră și oferă deschidere către proiecte impresionante, desfășurate alături de companii lider la nivel mondial.

Compania cu sediu în Silicon Valley și-a anunțat angajamentul de a crea oportunități captivante de dezvoltare profesională, talentul local din IT urmând a se implica în crearea de noi produse digitale disruptive, pentru diverse industrii, precum: Sănătate și MedTech, HighTech, Transporturi și Mobilitate Inteligentă, Retail, FinTech și Banking, Media și Entertainment, GreenTech și Energie, LabTech și ScienceTech.

Înființată în septembrie 2008 în Belgrad de o echipă mică, HTEC Group are acum sediul central în San Francisco, devenind o companie globală cu birouri în Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Australia, Suedia și Olanda. De asemenea, în Sud-Estul Europei, HTEC Group a deschis centre de dezvoltare în care activează peste 1600 de ingineri, în țări precum: Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina, Ungaria și, începând de acum, România.

Motivată de motto-ul Art of Possible, echipa HTEC livrează excelență în inginerie pentru un spectru larg de servicii, pornind de la design și dezvoltare de produse digitale, până la inginerie sofisticată pentru o serie de domenii și industrii, incluzând aici big data, data analytics, inteligență arficială, dezvoltare de platforme, robotică și IoT. Echipa HTEC este formată din facilitatori, creativi și pionieri ce urmăresc să vină în întâmpinarea companiilor partenere astfel încât să definească și să execute propriile strategii de transformare digitală, într-un mod agil.    

„România este o alegere naturală în strategia de extindere a HTEC în Europa Centrală și de Sud – Est, având în vedere puterea sectorului IT, mediul concurențial, precum și pool-ul de ingineri și designeri talentați care se potrivesc perfect culturii HTEC și modului nostru de lucru.”, a menționat David Schoch, COO HTEC Group.

HTEC se află într-o dinamică de creștere și de căutare de noi talente pentru birourile și centrele de dezvoltare din întreaga lume, cu o medie de peste 100 de angajări lunar. În 2020, HTEC a primit recunoașterea LinkedIn pentru compania cu cea mai rapidă creștere din Sud-Estul Europei. În România, HTEC Group recrutează activ, pe toate nivelurile de senioritate, atrăgând ingineri, dezvoltatori, manageri de proiect și de produs, designeri, experți, consultanți de business și HR.

Mai multe detalii despre pozițiile deschise pot fi găsite pe https://htecgroup.com/careers/ 

Comentarii

comentarii