Acasă Actualitate Huf România a deschis la Timișoara cea mai mare și modernă locație...

Huf România a deschis la Timișoara cea mai mare și modernă locație de testare a companiei la nivel global

DISTRIBUIȚI

Huf, companie specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, a inaugurat astăzi Laboratorul de testare al Centrului de inginerie România (TCRL) din Timișoara. TCRL este cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global și va oferi clienților din domeniul automotive produse de înaltă calitate. Cea de-a treia locație a Huf în România este încă un exemplu în ceea ce privește strategia de dezvoltare a companiei la nivel global.

“Huf urmărește o strategie clară de creștere: compania își propune să atingă vânzări nete de 2 miliarde de euro până în 2031 – iar Huf România va juca un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv”, a declarat Bogdan Nuna, CTO al Huf, astăzi, la inaugurarea noului Laborator de testare al Centrului de inginerie România. “La Timișoara, dezvoltăm deja software și produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locații Huf din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România – pentru a furniza produse de înaltă calitate clienților noștri din domeniul industriei automotive.”

“După unitatea de producție din Arad și Centrul de inginerie Huf din Timișoara, ne extindem acum competențele în România prin noul TCRL”, a declarat Cristian Enculescu, directorul Centrului de inginerie Huf România (TCR) .  “În noul laborator, ne concentrăm activitățile de testare și validare pentru a asigura produse de înaltă calitate. În plus, creștem testele inițiale, validările de proiectare și de proces și consolidăm rolul Huf România în dezvoltare tehnologică și inovare.”

Huf a inaugurat astăzi, la Timișoara, în prezența reprezentanților administrației locale și centrale, a partenerilor din mediul universitar și a angajaților, noul sediu al Laboratorului de testare al Centrului de inginerie România. Cei prezenți au profitat de ocazie pentru a vizita laboratorul modern din strada Republicii nr. 21, aproape de centrul Timișoarei. Pe o suprafață de 1700 mp, Huf a instalat echipamente de top pentru testarea și validarea unor produse precum sisteme de acces auto, dar și chei auto clasice, inteligente și digitale . Noul TCRL este acum cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală Huf. În total, Huf are laboratoare de testare în Germania, România, China, Mexic și India.

Huf Romania S.R.L. furnizează produse de înaltă calitate producătorilor de mașini la nivel global

Noul TCRL este cel mai recent exemplu despre creșterea rapidă a Huf România S.R.L. Începută în 2006 la Arad, cu prima unitate de producție, Huf a deschis în 2011, Centrul de inginerie în Timișoara, care s-a mutat, în decembrie 2019, în birourile moderne din clădirea ISHO. În urmă cu câteva săptămâni, locația Huf din Timișoara a atins pragul de 300 de angajați. În total, Huf are peste 1000 de experți în România.

Dezvoltarea rapidă a sediului din România reflectă creșterea companiei Huf. În istoria sa de 116 ani de existență, Huf s-a impus ca specialist în sisteme de acces și autorizare în condiții de siguranță a mașinii, cu o permanentă forță de inovație. Compania beneficiază de megatrendurile industriei automotive și stimulează inovarea pentru produsele OEM din întreaga lume datorită orientării sale spre client și spre piață. Odată cu reorganizarea finalizată anul trecut, compania și-a consolidat strategia de dezvoltare și intenționează să atingă o cifră de afaceri anuală netă de 2 miliarde de euro până în 2031.

Comentarii

comentarii