Acasă Cultura Humanitas Timișoara lansează lucrarea științifică ”Consilierea filosofică în organizații”

Humanitas Timișoara lansează lucrarea științifică ”Consilierea filosofică în organizații”

1135
DISTRIBUIȚI

Librăria Humanitas Timișoara, strada Eugeniu de Savoya, și editura Eikon vă invită miercuri, 11 martie, la ora 18.30, la lansarea cărții ”Consilierea filosofică în organizații”, scrisă de Vasile Hațegan.

La eveniment vor participa, alături de autor, Florin Lobonț și Marian Tătaru. Vă așteptăm! -îndeamnă Humanitas Timișoara.

Lucrarea are o structura coerentă, axată pe analiză conceptelor de consiliere filosofică și consiliere etică în diverse domenii, care prezintă diverse abordări, structurate într-un număr de categorii relevante.

Este vorba de Aprecieri privind consilierea filosofică, Consilierea filosofică și gândire critică, Etică și consiliere, Practică și reglementarea profesiei, Aplicații ale consilierii filosofice; cu elemente de originalitate configurate cursiv și realizează o îmbinare adecvată a contribuțiilor reunite în cuprinsul sau, de la aspecte introductive sau teoretice până la forme de practică filosofică prezente în diverse forme în cadrul consilierii filosofice, la care se adaugă elemente ce țin de reglementarea noii profesii de consilier filosofic și de etică -explică conf. univ. dr. Lobonț Florin, referent științific.

Comentarii

comentarii