Acas─â Sport I-am spulberat pe unguri

I-am spulberat pe unguri

1023
DISTRIBUIȚI

De 26 de ori campioni, la primul concurs de ├«not masters desf─â┼čurat ├«n Rom├ónia
Sf├ór┼čit de s─âpt─âm├ón─â excelent pentru ├«not─âtorii de la clubul Masters Timi┼čoara. Seniorii b─ân─â┼úeni, care practic─â ├«notul doar din pl─âcere, au urcat de 26 de ori pe cea mai ├«nalt─â treapt─â a podiumului. S-a ├«nt├ómplat la primul concurs de ├«not masters desf─â┼čurat vreodat─â ├«n Rom├ónia. Competi┼úia, care a reunit 75 de sportivi trecu┼úi de prima tinere┼úe, s-a desf─â┼čurat la Re┼či┼úa.

Doamnele au controlat întrecerea

Concursul interna┼úional a fost, de fapt, o ├«nt├ólnire ├«ntre Rom├ónia ┼či Ungaria.
Fiecare ┼úar─â s-a prezentat la startul competi┼úiei de la Re┼či┼úa cu sportivi ce fac parte din patru cluburi de ├«not masters.
Competi┼úile de acest gen sunt dedicate exclusiv ├«not─âtorilor amatori care au trecut de 35 de ani. Sportivii timi┼čoreni, 15 la num─âr, au dovedit c─â nu degeaba fac parte din primul club de ├«not masters ├«nfiin┼úat vreodat─â ├«n Rom├ónia.
Ei au ├«ncercat s─â demonstreze c─â ├«notul are farmec indiferent de nivel ┼či de str─âlucirea medaliilor. Indiferent dac─â ├«┼úi c├ónt─â imnul sau dac─â ai sute de fani ├«n spate. Timi┼čorenii au ob┼úinut 33 de medalii la probele individuale, dintre care 20 de aur.
De alte ┼čase ori, sportivii din ora┼čul de pe Bega au urcat pe prima pozi┼úie a podiumului la probele de ┼čtafet─â. Pe l├óng─â competi┼úia masters, la Re┼či┼úa s-au ├«ntrecut ┼či copiii de la cluburiule din Timi┼čoara, Oradea ┼či Re┼či┼úa.
Cel mai tare ├«not─âtor de la competi┼úia organizat─â ├«n Banatul montan a fost o doamn─â din Timi┼čoara. Monica Horvat a ob┼úinut patru medalii de aur, fiind urmat─â la mic─â distan┼ú─â de Ildiko Talinga cu trei locuri ├«nt├ói. (O.M─éR─éSCU)

Comentarii

comentarii