Acasă Sport I-am spulberat pe unguri

I-am spulberat pe unguri

DISTRIBUIȚI

De 26 de ori campioni, la primul concurs de înot masters desfăşurat în România
Sfârşit de săptămână excelent pentru înotătorii de la clubul Masters Timişoara. Seniorii bănăţeni, care practică înotul doar din plăcere, au urcat de 26 de ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. S-a întâmplat la primul concurs de înot masters desfăşurat vreodată în România. Competiţia, care a reunit 75 de sportivi trecuţi de prima tinereţe, s-a desfăşurat la Reşiţa.

Doamnele au controlat întrecerea

Concursul internaţional a fost, de fapt, o întâlnire între România şi Ungaria.
Fiecare ţară s-a prezentat la startul competiţiei de la Reşiţa cu sportivi ce fac parte din patru cluburi de înot masters.
Competiţile de acest gen sunt dedicate exclusiv înotătorilor amatori care au trecut de 35 de ani. Sportivii timişoreni, 15 la număr, au dovedit că nu degeaba fac parte din primul club de înot masters înfiinţat vreodată în România.
Ei au încercat să demonstreze că înotul are farmec indiferent de nivel şi de strălucirea medaliilor. Indiferent dacă îţi cântă imnul sau dacă ai sute de fani în spate. Timişorenii au obţinut 33 de medalii la probele individuale, dintre care 20 de aur.
De alte şase ori, sportivii din oraşul de pe Bega au urcat pe prima poziţie a podiumului la probele de ştafetă. Pe lângă competiţia masters, la Reşiţa s-au întrecut şi copiii de la cluburiule din Timişoara, Oradea şi Reşiţa.
Cel mai tare înotător de la competiţia organizată în Banatul montan a fost o doamnă din Timişoara. Monica Horvat a obţinut patru medalii de aur, fiind urmată la mică distanţă de Ildiko Talinga cu trei locuri întâi. (O.MĂRĂSCU)

Comentarii

comentarii