Acasă Eveniment I-au ars pe taximetrişti

I-au ars pe taximetrişti

DISTRIBUIȚI

Razie de proporţii la Timişoara destinată taximetriştilor care ne sfidează… Numărul extrem de mare de accidente de circulaţie produse zilnic de taximetriştii timişoreni a declanşat un jihad al rutieriştilor împotriva acestora. 33 de poliţişti, sprijiniţi de inspectori ai primăriei şi ai Oficiului Pentru Protrecţia Consumatorului au luat la pas, ieri, mai multe staţii de taximetre. Nu numai cei ce-şi aşteptau clienţii au fost luaţi la întrebări, ci şi taximetriştii aflaţi în trafic. “Zilnic, avem mai multe accidente provocate de taximetriştii timişoreni. Sunt mulţi cei din această tagmă care încalcă regulile de circualţie.
Controlul de azi a vizat atât problemele pe care taximetriştii le fac în circulaţie, cât şi amendarea celor aflaţi în ilegalitate”, spune Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.
florin_bolbos34 de taximetrişi au fost amendaţi şi unul a rămas fără carnet pentru că nu a acordat prioritate în trafic. Valoarea totală a amenzilor plătite de taximetriştii timişoreni a fost de 4.300 de lei.

Comentarii

comentarii