Acasă Sport Iancu nu mai crede că Poli poate câştiga titlul

Iancu nu mai crede că Poli poate câştiga titlul

471
DISTRIBUIȚI

Marian Iancu nu o vede pe Poli Timişoara între echipele favorite la câştigarea titlului. Evoluţiile dezamăgitoare ale fotbaliştilor pregătiţi de Ioan Ovidiu Sabău din timpul celor două cantonamente efectuate în Turcia l-au determinat pe finanţatorul timişorenilor să declare că Poli este în spatele altor formaţii ce au ca obiectiv câştigarea campionatului. În opt jocuri amicale, timişoreni s-au bucurat doar de două ori pentru victorie, în patru cazuri părăsind terenul cu capul plecat din cauza înfrângerilor, iar de două ori jocurile s-au terminat nedecis. Aceste rezultate nu l-au mulţumit deloc pe Marian Iancu, prezent şi el în Turcia alături de Alexa & Compania, în condiţiile în care Poli nu a întâlnit adversari cu pretenţii, Vojvodina Novi Sad sau Spartak Moscova fiind cei mai dificili adversari, în faţa cărora s-a pierdut, de fiecare dată la două goluri diferenţă.
Un alt motiv care l-a determinat pe Marian Iancu să declare că Poli nu este favorită la titlu este şi despărţirea de Gigel Bucur, atacantul de buzunar fiind cedat la Krasnodar, în liga secundă rusă, acolo unde este antrenor Dan Petrescu. În acest fel, Poli a rămas fără cel mai bun marcator al său din ultimii 20 de ani. Soluţiile lui Sabău pentru atacul timişorenilor nu au dat deocamdată roade, acesta sperând ca Parks, Goga sau Vazquez să îl facă uitat pe internaţionalul român. Tot la capitolul despărţiri intră şi gemenii Karamyan, cei doi internaţionali armeni alegând să semneze cu Steaua Bucureşti, una dintre contracandidatele timişorenilor la titlu.
Noii sosiţi sunt în curs de acomodare la Poli. Dintre aceştia, Cosmin Contra şi Dede au suferit deja accidentări, care îi vor ţine departe de terenul de joc, cel puţin în prima etapă a returului, care va începe pe data de 20 februarie. Adunate la un loc, toate aceste probleme l-au determinat pe Iancu să-şi piardă speranţele că Poli va câştiga anul acesta primul titlu de campioană.

Rezultate meciuri amicale: 6-1 cu Kopfenberg – prima ligă austriacă; 1-2 cu Gyeangnam – prima ligă sudcoreană; 1-2 cu Shandong – prima ligă chineză; 2-4 cu Spartak Moscova – prima ligă rusă; 1-0 cu Buducnost – prima ligă din Muntenegru; 1-1 cu Litex Loveci – prima ligă bulgară; 0-0 cu Tavira Simferopol – prima ligă ucraineană; 1-3 cu Vojvodin Novi Sad – prima ligă din Serbia.

Comentarii

comentarii