Acasă Economic IIRUC Service furnizează servicii integrate către reţelele A&D Pharma şi Relad din...

IIRUC Service furnizează servicii integrate către reţelele A&D Pharma şi Relad din Timişoara

680
DISTRIBUIȚI

Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, a fost selectat pentru a furniza soluţii integrate către reţelele naţionale ale lanţurilor de farmacii A8D Pharma şi Relad, cuprinzând în total peste 450 de farmacii la nivel naţional.
În Timişoara, ca urmare a colaborării cu cele două grupuri farmaceutice, IIRUC Service va furniza servicii integrate pentru terminalele fiscale a farmaciilor operate de compania Hermes Pharma, parte a grupului de firme Relad, şi servicii pentru terminalele fiscale si sistemele IT a unităţilor farmaceutice din reţelele naţionale ale lanţurilor MediPlus si Sensiblu administrate de A&D Pharma în acest oraş. Soluţiile oferite includ servicii de outsourcing pentru administrarea echipamentelor fiscale, servicii IT în funcţie de cerinţe, Service Desk şi suport tehnic în vederea susţinerii şi upgradarii parcului de echipamente şi infrastructură, precum şi servicii de mentenanţă si distribuţie de terminale si consumabile.
Serviciile integrate oferite de IIRUC Service sunt completate de soluţii financiare flexibile, precum procesul de achiziţie în sistem de Buy Back. Astfel, parcul de imprimante fiscale din reţeaua naţională a grupului A&D Pharma va putea fi reînnoit prin acest sistem, compania IT furnizând şi soluţiile de instalare, fiscalizare, refiscalizare, consumabile personalizate, precum şi dotarea cu echipamente fiscale pentru cea mai extinsă reţea de farmacii din România.
„Flexibilitatea în oferirea de soluţii integrate si de outsourcing, care contribuie la scăderea costurilor şi eficientizarea activităţii clienţilor noştri, devine tot mai necesară în acest an. De asemenea, faptul că oferim cea mai extinsă reţea la nivel naţional, cu 60 de puncte de lucru si 300 de angajaţi în principale oraşe din ţară, reprezintă un important avantaj în parteneriatele semnate cu companii care operează reţele în întreaga ţară, precum bănci, firme de asigurări, farmacii sau reţele de supermarketuri, operatori naţionali.,” a declarat Călin Rangu, CEO al IIRUC Service şi VP al Raiffeisen informatik.
 

Comentarii

comentarii