Acasă Monden/Lifestyle Ilie Năstase, mesaj clar pentru soția sa. Brigitte Sfăt nu se aștepta...

Ilie Năstase, mesaj clar pentru soția sa. Brigitte Sfăt nu se aștepta la asta

1133
DISTRIBUIȚI

ilie nastase mesaj clar pentru sotia sa brigitte sfat nu se astepta la asta 443564Căsnicia dintre Ilie Năstase și Brigitte “scârțâie” de ceva vreme. După ce anul trecut, bruneta a confruntat-o pe Cici, cea căreia i-a adus dovezi că ar fi amanta fostului tenismen, luna trecută, soția lui Năstase a plecat de acasă și s-a mutat în apartamentul ei de jumătate de milion de euro.
Brigitte a spus că Ilie a dat-o afară din casă pentru că nu îi convenea că fiul ei, care lucrează ca DJ într-un club, venea târziu acasă. Poate că nu a vrut să dezvăluie dedesubturile relației cu fostul mare sportiv, dar cert este că lucrurile nu merg ca unse între ei.
Mai mult, femeia de afaceri a fost nevoită să plece în Turcia fără soțul ei, pentru o operație la nas. Ilie nu a însoțit-o, dar a ținut să arate că îi este alături și că vrea să readucă lucrurile pe un făgaș normal.
Brigitte a publicat pe rețelele sociale o poză de pe patul de spital, cu descrierea “Timpul pentru schimbare”. Printre zecile de persoane care au comentat în dreptul imaginii a fost și Ilie Năstase, care i-a transmis un mesaj scurt și cuprinzător: “Te aștept să vii acasă repede și sănătoasă”, semn că este gata să o primească înapoi în vila din Primăverii și să repare ce s-a stricat, scrie Click.

Comentarii

comentarii