Acasă Actualitate Ilie Sârbu – alături de Titu Bojin pentru realizarea proiectelor judeţului Timiş

Ilie Sârbu – alături de Titu Bojin pentru realizarea proiectelor judeţului Timiş

449
DISTRIBUIȚI

bojin sarbuTitu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş (liderul social-democraţilor din cel mai vestic judeţ al ţării), s-a întâlnit, marţi, cu senatorul PSD, Ilie Sârbu, ministrul Fondurilor Europene Eugen Teodorovici şi cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Au discutat proiectele pe care Ilie Sârbu le susţine împreuncă cu consiliul judeţean, pentru realizarea promisiunilor făcute în campania electorală.

„Am discutat proiectele majore ale judeţului, începând de la centura de Sud a Timişoarei, la care sperăm să înceapă activitatea în anul 2014. S-a discutat despre sectorul de Nord al centurii Timişoarei, pentru care se lucrează la pregătirea documentaţiei. S-a avansat discuţia pentru aprobarea centrului intermodal de la Remetea”, spune Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş – PSD.

„S-a discutat despre posibilitatea realizării celor două descărcări suplimentare de pe autostradă către Timişoara”

În discuţiile personale ale senatorului PSD de Timiş Ilie Sârbu cu ministrul Transporturilor s-a promis ferm aprobarea centrului intermodal. Ministrul a semnat actele şi urmează negocierea pentru cumpărarea terenului şi demararea construcţiei. Cu Ilie Sârbu şi alţi oficiali Titu Bojin a vorbit despre proiectele de alimentare cu apă şi canalizare, staţii de epurare, care se derulează în judeţul Timiş, pe POS Mediu, etapa a 2-a, în valoare totală de aproximativ 240 de milioane de euro. „S-a discutat despre posibilitatea realizării celor două descărcări suplimentare de pe autostradă către Timişoara – pe Calea Aradului, la legătura cu Sânandreiul şi cea de-a doua – la intersecţia cu o rută ocolitoare a localităţii Dumbrăviţa”, a mai spus Bojin. În timpul discuţiei s-a luat legătura cu ministrul Transporturilor şi ministrul Mediului.

Sârbu şi Bojin merg împreună la Bucureşti să susţină proiectele Timişului

În perioada imediat următoare, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş împreună cu senatorul Ilie Sârbu urmează să meargă la Bucureşti pentru a susţine aceste proiecte şi a se întoarce cu ele semnate, pentru a veni cu aprobările scrise. „Sunt convins că Ilie Sârbu, un bănăţean get-beget, va face tot ce poate pentru ca în acest mandat să putem demonstra că Timişul este printre judeţele care au sprijinul guvernului Victor Ponta”, spune liderul CJ Timiş.

Comentarii

comentarii