Acasă Actualitate Ilie Sârbu, la INDAGRA

Ilie Sârbu, la INDAGRA

DISTRIBUIȚI

Ilie Sârbu, ministrul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, participă miercuri, 20 mai, la ceremonia de deschidere a expoziţiei internaţionale de produse şi echipamente din industria alimentară şi a băuturii INDAGRA FOOD & DRINK 2009. Evenimentul se desfăşoară în Complexul Expoziţional Romexpo, în perioada 20-23 mai.
După deschiderea oficială, Ilie Sârbu va vizita standurile mai multor firme din Slovacia, în contextul în care la expoziţie participă o delegaţie condusă de Jurj Sestak, şeful Cancelariei Ministrului slovac al Agriculturii şi ambasadorul Republicii Slovace, E.S. Dagmar Repcekova, împreună cu membri ai corpului diplomatic.
De asemenea, va vizita standurile mai multor firme româneşti şi străine.
MAPDR va fi prezent la expoziţie cu un stand amplsat pe o suprafaţă de 12 metri pătraţi, în cadrul căruia vor fi reprezentate mai multe agenţii aflate sub coordonarea ministerului: APIA, Autoritatea de Management pentru PNDR, ANCA, ONPTER. Cu această ocazie, fermierii interesaţi se pot informa cu privire la oportunităţile de finanţare pentru investiţii în mediul rural românesc şi sprijinul pe care îl oferă MAPDR.
Expoziţia Indagra Food&Drink, aflată la cea de-a doua ediţie, reuneşte 193 de expozanţi, din 20 de ţări, ponderea expozanţilor străini fiind de 52%.
Vizitatorii au la dispoziţie următoarele saloane: Salonul de industrie alimentară, de piscicultură, ecoagricultură şi salonul Proshop.
Noutatea este dată de Salonul de vinuri şi Salonul de băuturi. Suprafaţa totală a expoziţiei este de 12.000 mp.

Comentarii

comentarii