Acasă Actualitate Ilie Sîrbu, candidat AUR la Primăria Timișoara: “Vorbim de investiții grandioase, dar...

Ilie Sîrbu, candidat AUR la Primăria Timișoara: “Vorbim de investiții grandioase, dar nu putem rezolva prima treaptă din piramida lui Maslow!”

DISTRIBUIȚI

Timișoara se află la intersecția marilor drumuri europene. Ne ajută autostrada în relația cu vestul, ne ajuta poziția de poartă de intrare și ieșire în relația națională.

Ilie Sîrbu, candidat AUR la Primăria Timișoara, atenționează că în această privință ne ajuta și mixul multicultural, faptul că populația este, în mare măsură, vorbitoare a mai multor limbi străine.

Ne încurcă însă punctele slabe ale noastre, faptul că nu putem fi uniți și că nu putem rezolva problemele de bază ale orașului.

“Vorbim de investiții grandioase, dar nu putem rezolva prima treaptă din piramida lui Maslow în ceea ce privește nevoile de bază ale cetățenilor.

Accesul la apa caldă și căldură este sub risc, din păcate, iar principalul vinovat este administrația orașului.

De asemenea, nu ne putem lăuda cu un oraș prea curat”, spune Sârbu.

El amintește că avem, ca toată lumea, și oportunități, dar și amenințări. Dacă ne uităm la situația globală, România este în poll position să primească mai multe investiții, să crească nivelul de schimburi comerciale din industrie, mai ales în automotive – asta mai ales din relocări de business din Asia sau zonele de conflict din vecinătate.

“Din păcate, amenințarea vine din cauza lipsei de personal, care a migrat spre alte țări. După cum vedeți, guvernele României nu au făcut nimic în a readuce forța de muncă din străinătate. Toate partidele aflate la guvernare, prin politicienii lor, s-au mulțumit cu realizarea propriilor interese, cele ale românilor fiind trecute în plan terțiar”, spune Ilie Sârbu.

Comentarii

comentarii