Acasă Politica Ilie Sîrbu, candidat AUR pentru Primăria Timișoara: “Alegeți libertatea în locul ipocriziei...

Ilie Sîrbu, candidat AUR pentru Primăria Timișoara: “Alegeți libertatea în locul ipocriziei și imposturii!

DISTRIBUIȚI

Ilie Sîrbu, candidat AUR pentru Primăria Timișoara, îndeamnă cetățenii să aleagă libertatea în locul ipocriziei și imposturii, în data de 9 iunie 2024.

Sîrbu aminteste că ne aflăm într-o perioadă de precampanie electorală, în care toți politicienii din partidele cu rădăcini comuniste se jură că nu sunt cățelușul cu părul creț.

“Să nu-i credeți! Ei v-au furat libertatea în numele unor organisme mondiale și europene care s-au îmbogățit din necazul și bolile noastre. O Libertate Sfântă pentru care timișorenii noștri au murit strigând LIBERTATE!

Să nu-i credeți! Cine a furat un ou, cu siguranța o să fure și un bou! Ne-au transformat orașul într-un ghetou, din care puteam ieși doar cu acordul lor, făcând apel la sentimentele noastre umane! ”Salvează-ți bunica, las-o în izolare!”. E vremea să ne aducem aminte de acest furt al secolului XXI. Voi ne-ați furat LIBERTATEA!”, atrage atenția Ilie Sîrbu.

“Să nu furi glăsuieşte a opta poruncă biblică, întărită fiind şi de ultima rostire din Decalog, care îţi cere să nu pofteşti nimic din toate câte sunt ale aproapelui tău.

Însuşirea unui bun care nu-ţi aparţine apare astfel ca un păcat capital încă din vechime, dar preceptele cinstei, prezente în toate învăţăturile religioase, au avut prea puţin ecou de-a lungul veacurilor, dar mai ales în politica românească postdecembristă”, mai spune Ilie Sîrbu.

De asemenea el mai atenționează că furtul și minciuna se desfășoară de 34 de ani zilnic. De aceea este timpul ca cetățenii să pună piciorul în prag și să strige “Stop!”

Sîrbu a explicat:

“Vă mint cu nesimțire precum respiră! De 34 de ani ne mint, aruncându-ne firimituri de la mesele lor îmbelșugate. Ei se plimbă cu portbagajele autoturismelor pline cu bani.

Cei care nu sunt în stare să doteze un spital gata construit, înghesuindu-ne copiii în condiții inumane, în spații insalubre și lipsite de decența bunului simț, ne prevestesc că vor construi Spital Regional, Spital Municipal, Stadion, Săli Polivalente, Centură de Ocolire.

Ce au făcut în vremea cât au administrat Timișoara?

Câtă nerușinare au aceste personaje care nu-și acceptă vârsta! Ei își vopsesc părul precum lupii din proverbele poporului român.

Ei sunt plantați în mijlocul nostru sub numele de salvatori pentru a ne supune unui experiment continuu pentru pierderea identității noastre! Noi suntem creștini! Așa au izbândit în momentele cruciale bunii și străbunii noștri, așa vom izbândi și noi!

Timișoara are nevoie de timișoreni, e vremea rezistenței noastre! Prea mult i-am lăsat să mișune printre noi!

În 9 iunie, la Timișoara avem obligația strămoșească să restaurăm Guvernarea Bunului Simț!”, este mesajul lui Ilie Sîrbu, candidatul AUR la Primăria Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii