Acasă Administraţie Ilie Vlaicu, Aquatim: „Prețul unui metru cub de apă costă 3,11 lei....

Ilie Vlaicu, Aquatim: „Prețul unui metru cub de apă costă 3,11 lei. Cu o țigară îți cumperi 200 litri de apă”

DISTRIBUIȚI

ilie vlaicuUn metru cub de apă potabilă oferit de Aquatim în Timișoara și în celelalte localități din Timiș costă 3,11 lei, unul dintre cele mai mici din țară și nici în 2017 nu va crește prețul.
“O fi mult, o fi puțin. Să vedeți dacă mai puteți cumpăra un litru de ceva cu acești bani. Un coleg spunea că astfel cu prețul unei țigări îți cumperi 200 de litri de apă potabilă, așadar o țigară este echivalentul a 200 litri de apă. Evident că prețurile nu sunt mari. Poate că noi nu am explicat bine ce înseamnă metru cub. La nivel de țară suntem cu tarifele printre cele mai mici, asta însemnând eficiența firmei”, a spus prof. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.
Din 2014, în fiecare an, Aquatim a primit ca o recunoaștere a eficienței premiul I pe România, în domeniul apei și canalizării. „Este o constanță din 2014. Ceea ce înseamnă o confirmare a cotei noastre de piață și că facem ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine”, a precizat Vlaicu. El ne-a asigurat că prețul apei potabile nu va crește în 2017.

 

Comentarii

comentarii