Acasă Actualitate Imagini incredibile la Timișoara! Doi drumari mută cu lopata apa strânsă pe...

Imagini incredibile la Timișoara! Doi drumari mută cu lopata apa strânsă pe marginea drumului pe șantierul de pe Calea Martirilor – Video

1484
DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile la Timișoara! Doi drumari mută cu lopata apa strânsă pe marginea drumului pe un șantier. Ploile din ultimele zile le-au făcut viață grea drumarilor din Timișoara. Pe un șantier deschis încă din 2016, doi muncitori au fost surprinși când mută apa cu lopețile, de pe carosabil într-o scurgere aflată lângă borduri.

Se întâmplă în viitoarea Capitală Culturală Europeană a României, în secolul XXI, într-un oraș aproape de granița cu Ungaria și mai aproape de Europa, pe șantierul de extindere la patru benzi a Căii Martirilor, o arteră care leagă Timișoara de comuna Giroc.

„Vă ordon «Secați balta»! Cu lopata. Altfel cum? Aplicat, cu metodă, sictir, elan și măiestrie. România dinamică – picătura chinezească cu lopata românească. Moștenire de origine dubioasă, munca la români e arta progresului în zadar. Timișoara se modernizează în forță. Mentalitatea asta e sport național”, a notat pe facebook șoferul care a surprins imaginile cu cei doi muncitori.

Lucrările pe șantierul respectiv au început în toamna anului 2016 și au fost întrerupte pe timp de iarnă. Abia acum s-a așternut ultimul strat de asfalt, dar muncitorii mai au de lucru la trotuare, spații verzi și piste de biciclete.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii