Acasă Eveniment Imagini revoltătoare la Variaș. O vacă a fost chinuită de stăpân, care...

Imagini revoltătoare la Variaș. O vacă a fost chinuită de stăpân, care a tras cu tractorul animalul care se împotrivea

264
DISTRIBUIȚI

Imagini revoltătoare surprinse într-o comună din Timiș. Un bărbat a chinuit o vacă, după ce aceasta nu a mai vrut să meargă. El a legat animalul de tractor și a început să-l tragă pe șoseaua din comună. Scandalizați, vecinii i-au atras atenția. După ce au văzut filmarea, polițiștii l-au căutat pe șoferul tractorului.

Imaginile au fost surprinse în localitatea Variaș din județul Timiș. Bărbatul, nervos că animalul nu a mai vrut să înainteze spre casă, a luat decizia să lege vaca cu o funie și să o tragă cu tractorul.

În momentul în care a făcut acest lucru, animalul s-a împotrivit și mai tare, însă nu a avut ce să facă și s-a lăsat târât pe câteva sute de metri, distanță de pe o șosea.

Scandalizați, vecinii și localnicii care au asistat la toate aceste scene, au filmat ce se întâmplă și i-au atras atenția bărbatului. Acesta s-a arătat destul de nepăsător în ceea ce i-au spus vecinii, însă, într-un final, după vizionarea imaginilor, oamenii legii au început verificările și l-au identificat pe acest bărbat. Are 48 de ani și este din localitatea Variaș.

Acum urmează să stabilească oamenii legii dacă într-adevăr acesta poate să fie sau nu amendat pentru că a chinuit animalul.

Comentarii

comentarii