Acasă Eveniment Imagini șocante! Bătaie cruntă între doi șoferi, din cauză că unul dintre...

Imagini șocante! Bătaie cruntă între doi șoferi, din cauză că unul dintre ei a respectat regulile de circulație – Video

2890
DISTRIBUIȚI

Imaginile extrem de violente surprinse miercuri dimineața, în trafic, de către un șofer, pe strada Preparandiei, din municipiul Arad.

Scandalul a porni de la faptul că un tânăr șofer a respectat Legislația Rutieră. Mai exact, tânărul în cauză, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf de culoare neagră, se afla în trafic, pe strada Preparandiei, iar în fața acestuia se afla un tramvai. La un moment dat, un alt șofer (S.C.) aflat în autoturismul din spate, un Ford Focus de culoare albă, nemulțumit că tânărul cu VW Golf nu depășește tramvaiul și că stă prea mult în trafic, ar fi început să claxoneze și să gesticuleze. Câteva zeci de metri mai în față, șoferul autoturismului Ford ar fi intrat în depășire și, când a ajuns în dreptul autoturismului VW, ar fi lăsat geamul jos și i-ar fi adresat o serie de injurii celuilalt participant la trafic, care l-a rândul său nu s-a putut abține și i-ar fi replicat ceva înapoi. În câteva secunde, șoferul cu Fordul a oprit brusc în fața celui cu VW, a coborât din mașină și l-a luat la pumni pe acesta din urmă, lovind și mașina cu piciorul.

Martor la toată scena, un șofer aflat în spatele celor două autoturisme în cauză a pus rapid mâna pe telefonul mobil și a filmat o parte din încăierare.

Apropiați ai șoferului bătut au declarat pentru specialarad.ro că acesta nici nu a stat pe gânduri și că, după bătaia încasată în plină stradă de la S.C., s-a dus direct la Poliție pentru a depune o plângere, dar și la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, pentru a fi consultat de medici și pentru a i se elibera un certificat medico-legal.

Bătăușul a fost identificat de către polițiști, în urma plângerii depuse de către victimă, respectiv că acesta și-ar fi motivat ieșirea violentă prin faptul că se afla în mașină cu copilul și că cel mic s-ar fi speriat din cauza modului haotic în care ar fi condus șoferul autoturismului VW, după care și-ar fi pierdut cumpătul și a reacționat de maniera violentă în care puteți vedea în imagini.

Mai departe, rămâne ca oamenii legii să facă lumină în acest caz, analizând probabil atât imaginile video, cât și declarațiile celor implicați, respectiv un eventual certificat medico-legal.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii