Acasă Administraţie Împărțire frățească a locurilor de directori ai societăților comerciale din subordinea Primăriei...

Împărțire frățească a locurilor de directori ai societăților comerciale din subordinea Primăriei Timișoara

DISTRIBUIȚI

Locurile de directori ai societăților comerciale din subordinea Primăriei Timișoara s-au împărțit deja prietenește în cadrul coaliției de guvernare locală, în urma discuțiilor purtate de liderul PNL Timiș, Alin Nica, și primarul Timișoarei, Dominic Fritz. Sunt patru ”regii” cu șefi USR, respectiv trei de la PNL, iar la fiecare se creează un post în oglindă, spune Radu Țoancă, liderul consilierilor locali ai PSD.

„Am auzit că s-au tranșat de așa manieră jocurile între cei doi protagoniști, în sensul ca USR-ul conduce patru din cele șapte societăți din subordinea consiliului local. Evident, dacă există director USR, se înființează un post de director adjunct pentru PNL. Și invers, trei societăți să le conducă PNL-ul și se vor înființa posturi de adjuncți pentru USR. Deci, cei doi au lăsat neînțelegerile pentru câteva clipe deoparte. După părerea mea, această alianță nu funcționează, este cea mai toxică alianță care a existat vreodată în Timișoara între USR și PNL”, spune Radu Țoancă.

Deși nu a vrut să spună nume, el a menționat un caz care va avea loc în aceste zile, la societatea Piețe SA, condusă de un director liberal, Liviu Cocean, instalat de câteva luni de la debarcarea cu circ a lui Ionuț Nasleu, se pregătește un post călduț de adjunct pentru o doamnă USR-istă.

„Se schimbă organigrama și se înființează un post de director adjunct la Piețe. Concursul va fi organizat pe baza OUG 109, este o comisie formată din trei useriști și doi peneliști, alcătuită de trei luni. Sper să fie aceste concursuri corecte, nu vreau să insinuez nimic în acest sens”, a mai subliniat Radu Țoancă.

 

Comentarii

comentarii