Acasă Cultura Implant pentru Refuz & HVNDS, în superconcert la FABER Timișoara. Lansare vinil...

Implant pentru Refuz & HVNDS, în superconcert la FABER Timișoara. Lansare vinil SubRadar

DISTRIBUIȚI

FABER continuă tradiția de succes a deschiderii sezonului de concerte în aer liber și organizează primul concert din curtea FABER în 2024.

Cea mai îndrăgită trupă din oraș, Implant pentru Refuz urcă pentru a treia oară pe scena FABER și aduce și mai multă energie, versuri complexe și vibe-ul lor special. De data aceasta, lui IPR i se alătură trupa HVNDS, cu un sound proaspăt, care rupe barierele dintre metal și trap. În deschidere, va cânta Imund.

Concertul a fost planificat pentru data de 20 aprilie, dar din cauza vremii care se anunță, concertul va avea loc în data de 9 mai.

Detalii despre concert, bilete și trupe le puteți găsi la acest link al evenimentului: https://www.facebook.com/events/2309156719278203

Curtea FABER se poate accesa începând cu ora 17 și va găzdui, pe lângă artiști, food truck și bar, pentru ca experiența de concert să fie deplină.

În cadrul concertului, Implant pentru Refuz va lansa vinilul SubRadar, al 9-a album IPR, care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi apropiaţi trupei, printre care: Adrian Despot (Viţa de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Nik Făgădar (Luna Amară), Bean (Subcarpaţi), Junkyard (ROA), DJ Hefe (Coma), Dan Byron (Byron), Andrei Robin Proca (Robin And The Backstabbers), Laura Brat (Partizan, Grey Matters), Teo Milea, Dora Gaitanovici.

SubRadar tratează linia subţire ce separă negrul de alb, cerul de pământ, o zonă de zbor liber, de încolţire a ideilor ce nu pot fi controlate şi exprimate în termeni clari, în alb sau negru. Lansarea inițială în format digital şi codul pentru download au fost printate pe o hârtie specială care, odată plantată, se transforma în flori de vară. Vinilul va fi lansat cu suportul lui Emil Biebel prin Viniloteca. Mix și master realizate de Lukinich Attila (Moshu) – DSPro studio.

Copiii sub 14 ani au acces liber, dar pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult. Nu se recomandă participarea la eveniment cu animale de companie.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în vara anului 1995 în Timișoara, formația ieșind în evidență printr-un sunet nou, specific și un mesaj direct, profund ancorat în actualitate.

Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație, reușind să împartă puternice sentimente cu ascultătorii săi. Formația a crescut de-a lungul celor peste 27 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și în același timp plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din România.

Pentru al treilea an consecutiv, Implant pentru Refuz va urca pe scena FABER pentru un show de senzație, așa cum ne-a obișnuit.

HVNDS a fost înființată în 2016, an în care a debutat cu piesa “Turn On”. Single-ul a intrat instantaneu în heavy rotation împreună cu următorul release “HOME”.

Anul 2022 a început cu releasul primului single “Vin viu plec mort” x RAVA & Killa Fonic, ce a rupt barierele dintre artiștii de trap și sound-ul metal HVNDS. Împreună cu următoarele release-uri alături de AZTECA și NANE, și-a făcut apariția și o mini serie documentar, care urmărește să aducă culisele în lumina reflectoarelor. Seria va expune efortul depus de către membrii trupei împreună cu echipele implicate în realizarea albumului și a viziunii HVNDS.

Imund este o trupă rock din Timișoara care abordează un gen muzical în care se întâlnesc elemente de NU-Metal, Hard-Core și Hip-Hop. Formată din Mircea Leuca (tobe), Daniel Marghiloman (chitară), Daniel Petreus (bass), Ovidiu Takacs (voce) și Florin Badara (chitară), trupa a început înregistrarea primelor piese în iarna lui 2021.

În 2022, Imund a apărut pentru prima oară public, urcând pe scena FABER în deschiderea celor de la Implant pentru Refuz.

FABER este un centru cultural independent a cărui activitate e menită să contribuie la consolidarea industriei creative din oraș.

 

Comentarii

comentarii