Acasă Actualitate Implică-te! Schimbă destine! Donează sânge!

Implică-te! Schimbă destine! Donează sânge!

534
DISTRIBUIȚI
MD002313

Asociaţia „Academia Mămicilor din Timișoara” continuă proiectul „Implică-te şi schimbă destine”. Astfel, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, mămicile vă cheamă să donați sânge, în 18 martie 2019, pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie de la spitalul “Louis Ţurcanu” Timişoara.

„Cine salvează viaţa unui om, salvează lumea întreagă”.Thomas Keneally

Pentru a nu se aștepta mult, şi a cunoaşte ce condiții trebuie să îndeplinescă donatorii şi care sunt criteriile de excludere, vă rugăm să completați formularul de înscriere:

http://academiamamicilor.com/campania-de-donare-de-sange-implica-te-si-schimba-destine-pentru-copiii-de-la-spitalul-louis-turcanu-timisoara-3/.

„Vă aşteptăm cu zâmbete şi cafea/ceai la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Timişoara, împreună să aducem speranţă şi să schimbăm destine!Asociaţia „Academia Mămicilor din Timișoara” continuă proiectul „Implică-te şi schimbă destine”. Astfel, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, vă chemăm să donați sânge, în 18 Martie 2019, pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie de la spitalul “Louis Ţurcanu” Timişoara”, transmit reprezentantele Academiei Mămicilor.

 

Comentarii

comentarii