Acasă Actualitate În această perioadă, adaptarea poate fi singura soluție. Restaurantul „Casa Bunicii”, reorganizat...

În această perioadă, adaptarea poate fi singura soluție. Restaurantul „Casa Bunicii”, reorganizat pentru livrări la domiciliu și vânzare la pachet

DISTRIBUIȚI

Hotărârile luate în ultimele zile de autorități, în contextul stării de urgență impuse de pandemia de coronavirus, pun în dificultate multe afaceri. De exemplu, începând din 18 martie, restaurantele, barurile și cafenelele nu mai pot servi produse alimentare și băuturi alcoolice și nealcoolice în spațiile destinate.

Cei mai prevăzători au știut să se reprofileze, încă dinainte de intrarea în vigoare a acestei măsuri. Un exemplu este restaurantul „Casa Bunicii”. În acest caz, restaurantul a știut să se reorganizeze, pregătind reluarea livrărilor la domiciliu și vânzarea la pachet, disponibile și înainte, dar care acum se desfășoară în condiții de siguranță, atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

„După câteva zile în care am analizat ce este de făcut, ne-am reorganizat activitatea astfel încât să reluăm livrările la domiciliu și vânzarea la pachet, începând de astăzi, în condiții de maximă siguranță pentru clienți și angajați”, transmit reprezentanții restaurantului.

Astfel, livrările de la „Casa Bunicii” se vor face direct de către personalul restaurantului în Dumbrăvița, Calea Aradului, Calea Torontalului și zonele limitrofe sau prin platformele Eucemănânc, Foodpanda și Glovo în restul zonelor.

În ceea ce privește ridicarea personală, restaurantul a pregătit o reducere de 10%, astfel încât cei care vor grupa mai multe comenzi pot beneficia de o variantă reciproc avantajoasă.

În acest sens, restaurantul transmite și că au fost luate măsuri de siguranță, dar dă și câteva recomandări clienților:

„Măsurile de siguranță luate:

– livrarea fără contact între noi și livrator sau între dvs și noi. Am creat zone noi unde se va face transferul pachetului. Aceste zone vor fi în permanență dezinfectate.

– personalul din bucătărie este complet izolat de cel de pe sală.

– toată lumea poartă măști și mănuși.

Recomandări pentru tine::

– plătește online sau cu cardul.

– pentru liniștea ta personală sterilizează caserolele cu mâncare după ce le scoți din pungă. Preîncălzește cuptorul la 80 de grade apoi introdu înăuntru caserolele din carton, cu capacul îndepărtat, timp de 15 minute”.

Comentarii

comentarii