Acasă Administraţie În această săptămână se anunţă câştigătorul pentru contractul de reabilitare a podului...

În această săptămână se anunţă câştigătorul pentru contractul de reabilitare a podului de la Găvojdia

1344
DISTRIBUIȚI

În doar câteva zile se va putea semna contractul pentru reparaţiile necesate la podul de la Găvojdia. Aflat în stare de degradare, podul care face legătura dintre cele două părţi ale localităţii amintite a ajuns în etapa în care va avea firmă care să se ocupe de lucrări.

Mai sunt doar câteva zile până la acest moment, a spus Nicolae Oprea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, instituţia care are în subordine acest pod. Urmează eotapa în care se pot depune contestaţii şi semnarea contractului.

„În cursul zilei de marţi se va da câştigătorul la această licitaţie. Şi peste cinci zile, de Rusalii se va semna contractul”; a anunţat Nicolae Oprea,  vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Amplasat pe drumul judeţean 584A, acest pod realizează legătura dintre cele două părţi ale localităţii timişene, aflată pe cele două maluri ale pârâului Spaia. Cu ajutorul acestuipod se asigură şi legătura cu Lugoj şi Jena, prin intermediul DN 6, iar pe DJ 584A, cu localitatea Ştiuca. Din păcate, starea podului este proastă, iar de mult timp se solicită intervenţia pentru repararea sa.

Comentarii

comentarii