Acasă Actualitate În alte părți s-au numit prefecți, dar Liliana Oneț a trebuit să...

În alte părți s-au numit prefecți, dar Liliana Oneț a trebuit să se mulțumească cu funcția de suprefect al județelui Timiș

DISTRIBUIȚI

Liliana Oneț a fost numită oficial în fucția de subprefect al județului Timiș, printr-o ceremonie ținută în videoconferință cu premierul Ludovic Orban, miercuri, 11 decembrie. Aceasta nu a fost singura care s-a bucurat de „promovări” în funcție și poate fi numită chiar ghinionistă, având în vedere că în aceeași ceremonie mai multe județe s-au ales cu noi prefecți.

De la ceremonie nu au lipsit nici președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, nici primarul Timișoarei, Nicolae Robu, însoțit de „umbra” sa, consilierul Cătălin Iapă, și viceprimarul Dan Diaconu. În prezența acestora și a conducătorilor mai multor servicii județene, noul subprefect și-a depus clasicul jurământ, pentru a doua oară în cariera sa politică, prin care a promis că „va respecta Consituția și legile țării și că va face, cu bună credință, tot ce stă în puterea și priceperea sa pentru binele locuitorilor județului Timiș”.

În declarațiile de după încheierea ceremoniei, Liliana Oneț nu a uitat de faptul că în acest moment prefectul Eva Georgeta Andreaș este încă în concediu medical: „Prioritățile mele sunt de a face să meargă cât mai bine activitatea instituției. Știți foarte bine că suntem într-o perioadă în care instituția funcționează doar cu subprefect. Până în momentul în care doamna prefect se va întoarce, sper cât de curând, încercăm să gestionăm toate activitățile și, poate, tot ce ține de activitatea instituției prefectului”.

„O să ne concentrăm pe perioada de iarnă , să vedem dacă totul este pregătit pentru a întâmpina intemperii, dacă se va pune problema. De aceea am și cerut structurilor din M.A.I., celor din comitetul pentru situații de urgență, să mai rămână, pentru că vreau să stau, chiar din această seară puțin cu dânșii de vorbă, să vedem dacă există ceva urgențe și dacă există probleme în acest sens. În rest o să le luăm pas cu pas. […] Sper ca împreună cu colegii mei din Prefectură și cu funcționarii și cu toți cei care fac parte din această instituție, să încercăm să luăm lucrurile și să le rezolvăm, într-o ordine a urgențelor. […] Având în vedere că doamna prefect a lipsit foarte mult din instituție pe parcursul anului, au rămas câteva lucruri pe care v-a trebui să le grăbim”, a mai spus noul subprefect.

Comentarii

comentarii