Acasă Actualitate În atenția cetățenilor din comuna Parța Timiș!

În atenția cetățenilor din comuna Parța Timiș!

DISTRIBUIȚI

Primăria Parța anunță că SC Parțana, societate subordonată primăriei, începând cu data de 28 septembrie 2023, va trimite preavizul pentru debranșarea de la rețeaua de apă și canalizare către toți consumatorii care înregistrează restanțe la plată mai mari de 45 de zile.

“Notificăm că după cinci zile lucrătoare de la data primirii preavizului de debranșare, societatea va proceda la sistarea serviciului prin debranșarea de la rețelele publice de distribuție a apei și de canalizare aferente imobilului  dumneavoastră conform contract, legea nr. 241 din 2006 art.32, republicată.
 
Reluarea furnizării serviciului de apă și canalizare către utilizator se va face în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la efectuarea plății sumelor restanțe și a cheltuielilor justificate aferente sistării, respectiv reluarea furnizării- prestării serviciului care se suporta de utilizator, plus garanția în cuantum de 100%  din consumul lunar estimat.
Menționăm că în conformitate cu legea 241 din 2006, procedura de notificare se va considera îndeplinită și în cazul unui eventual refuz de primire a acesteia din partea utilizatorului.
În această situație sunt circa 20% din totalul utilizatorilor serviciilor noastre.
 
În cazul nerecuperării sumelor restante, nu vom putea face plăților furnizorilor firmei cu riscul de a fi blocată activitatea.
Pe cale de consecință vă rugăm să vă prezentați la casieria societșții pentru achitarea sumelor restante. Vă mulțumim!”, este mesajul SC Parțana SRL, societate subordonată Primăriei Parța.

Comentarii

comentarii