Acasă Administraţie În Buziaș, proprietarii care nu își renovează clădirile vor plăti impozite majorate...

În Buziaș, proprietarii care nu își renovează clădirile vor plăti impozite majorate și cu 500 la sută

255
DISTRIBUIȚI

Primăria Buziaș susține că taxele și impozitele nu se vor majora, fiind aplicată doar rata inflației, obligatorie prin lege. Este decizia luata în ultima ședință a Consiliului Local Buziaș, unde s-a aprobat și agenda cultural-sportivă pentru anul 2022.

Primarul liberal, Sorin Munteanu, a explicat că pentru a avea însă un oraș cu un aspect plăcut, s-au luat anumite decizii in privința clădirilor cu fațade degradate, care afectează imaginea Buziașului. Astfel, persoanele fizice sau juridice care nu iau masuri pentru renovarea fațadelor clădirilor deținute vor plăti impozite majorate, cu procente cuprinse între 300 și 500 la sută.

“Trebuie sa ne gândim și la imaginea orașului, la modul în care suntem receptați de turiștii care ne vizitează. Sperăm că aceste majorări sa fie o motivație pentru cei care trebuie să își întrețină clădirile, astfel încât să fim un exemplu în județ. Doresc ca toți locuitorii din Buzias, Bacova și Silagiu sa aibă un 2022 plin de prosperitate, să fie sănătoși și optimiști, pentru a duce la bun sfârșit proiectele demarate”, a explicat primarul Sorin Munteanu.

 

Comentarii

comentarii