Acasă Eveniment În concediu medical, cu 110 kilometri la oră

În concediu medical, cu 110 kilometri la oră

768
DISTRIBUIȚI

Prefectul Mircea Băcală: “Dacă eşti în concediu medical, poţi să conduci maşina instituţiei?”
“Domnul prefect are nişte fixuri din când în când – eu şi maşina spitalului”, se apără Elena Palici
Prefectul de Timiş Mircea Băcală acuză un director de spital din Timiş că a fost prins circulând cu viteză peste limită deşi era în concediu medical. Acuzaţiile prefectului se îndreaptă spre directorul Spitalului de Psihiatrie din Gătaia, Elena Palici. “Săptămânal primesc o informare de la Poliţie. În cursul zilei de ieri (n.r. – marţi) am primit o informare cu privire la persoanele cărora li s-au ridicat permisele de conducere pentru că au depăşit viteza cu peste 50 de kilometri la oră faţă de limita admisă de lege. Un director de spital a fost surprins cu radarul pe raza localităţii Jebel cu 110 de kilometri pe oră conducând maşina instituţiei. Am cerut să se verifiice care a fost scopul deplasării, mi se pare ieşit din comun, depăşind orice limită a bunului simţ, această atitudine a unor oameni. Era şi în concediu medical directorul de spital. Directoarea este de la spitalul de la Gătaia. Probabil este şi sub medicamentaţie, nu ştiu dacă se poate să conducă un autoturism. Nu ştiu… dacă eşti în concediu medical, poţi să conduci maşina instituţiei?”, spune prefectul de Timiş Mircea Băcală.
“Eu mi-am recâştigat funcţia de manager în instanţă”
“Domnul prefect are nişte fixuri din când în când – eu şi maşina spitalului. Este PD-L. Primarul din Gătaia este PD-L, nora domnului primar… eu am fost schimbată din funcţia de manager a spitalului de psihiatrie şi a fost numită în funcţie nora domnului primar din Gătaia. Eu mi-am recâştigat funcţia de manager în instanţă. Maşina spitalului s-a dus la Timişoara. Eu am fost la Timişoara la un control medical. Când am venit înapoi, într-adevăr, am condus eu. Sunt în concediu medical până luni, nu sunt pe moarte, nu am nicio boală psihică ca să nu am voie să conduc. Am condus eu, într-adevăr, la înapoiere şi da, am depăşit viteza. Care este problema? Asta este… Eu am dat examen şi în 2004 şi în 2006 la Ministerul Sănătăţii…”, spune Elena Palici.

“Din moment ce sunt în concediu medical, indiferent la ce partid sunt, înseamnă că sunt bolnav”
“Probabil dacă e bolnavă, trebuia să-şi vadă de sănătate. Din moment ce eşti bolnavă şi nu mergi la lucru că nu poţi să mergi la lucru… eventual mergea cu maşina ei, nu cu a instituţiei. De aici se vede clar că ea nu este bolnavă şi că, probabil, din varii motive, nu ştiu cine i-a dat certificat medical. Din moment ce sunt în concediu medical, indiferent la ce partid sunt, înseamnă că sunt bolnav”, spune Iosif Şargan, primarul din Gătaia.

Comentarii

comentarii