Acasă Administraţie În Dudeştii Noi s-au finalizat lucrările de canalizare şi alimentare cu apă...

În Dudeştii Noi s-au finalizat lucrările de canalizare şi alimentare cu apă în Solaris IV

1229
DISTRIBUIȚI

Locuitorii comunei Dudeştii Noi sunt cu un pas mai aproape de condiţiile de trai urbane, după ce în zona Solaris IV s-au finalizat lucrările la sistemele de canalizare şi alimentare cu apă.

Comisia de recepţie va verifica la faţa locului conformitatea lucrărilor cu ceea ce prevede proiectul şi va recepţiona parţial lucrarea de alimentare cu apă şi canalizare.

După îndeplinirea acestor proceduri, reţeaua va fi predată spre administrare operatorului Aquatorontal, care va putea încheia contractele de furnizare a acestor servicii către populaţia din zonă.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în timpul lucrărilor de apă şi canal. Am încercat să repietruim toate străzile din zonă, suntem spre finalizare şi cu această operaţiune. Sperăm ca în cel mai scurt timp posibil să trecem şi la lucrările de asfaltare în Solaris IV. Dorinţa noastră a fost ca toate străzile să fie circulabile, pentru ca atât maşina de salubrizare cât şi cetăţenii să poată folosi infrastructura rutieră din zonă fără să fie nevoiţi să-şi lase maşinile departe de casă, pentru că nu puteau intra din cauza noroiului”, transmite primarul comunei, Alin Nica.

Comentarii

comentarii