Acasă Cultura În ianuarie 2022, nouă spectacole, cu mai multe premiere, la Teatrul Maghiar...

În ianuarie 2022, nouă spectacole, cu mai multe premiere, la Teatrul Maghiar Timișoara

228
DISTRIBUIȚI

În luna ianuarie 2022, Teatrul Maghiar Timișoara va pune în scenă 9 spectacole de mare succes, unele în premieră, altele dedicate copiilor și familiilor lor.

”La mulți ani! Pornim noul an cu un elan uriaș, deoarece ne pregătim pentru două premiere la care vă așteptăm, cu mic, cu mare!”, este mesajul TMT.

La mijlocul lunii, în 15 ianuarie și în 16 ianuarie, de la ora 19, în sala mare a teatrului, va avea loc premiera muzicală a stagiunii, Csaba Csepp.

”Viața este o luptă continuă, lumea este inexplicabilă și nicăieri nu este un panaceu care oferă o soluție tuturor relelor – spun cei care nu au participat încă la summit-ul cosmico-karmic al firmei Intermegagigaterrawonder SRL, dar acum ei vă oferă soluția. Dacă o încercați, totul se va schimba”!

În 29 ianuarie și în 30 ianuarie, de la ora 18, sunt așteptați cei mai mici și bineînțeles familiile lor să vină la sala Studio pentru premiera piesei Cenușăreasa.

”Cine nu ar cunoaște povestea unei fete frumoase, cu inimă pură, care culege linte, și cu un pantof de aur, care este ajutată de porumbei albi în încercarea de a deveni în cele din urmă soția prințului? Cu ajutorul păpușilor, pe scenă apar cu umor și într-o formă jucăușă întorsăturile bine-cunoscute, unde cei buni merită o răsplată demnă, iar cei răi sunt pedepsiți”

Noile haine ale împăratului, în 10 ianuarie, de la ora 10 și de la ora 12.

Ziua culturii maghiare, în 22 ianuarie, de la ora, de la ora 19.

Seara de improvizație ( seara în care se va întâmpla orice) se va desfășura la clubul Kutl, de la ora 19.

Spectacolul Nimic va avea loc în 27 ianuarie, de la ora 19, în sala mare a Teatrului Maghiar Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii