Acasă Cultura În ianuarie, Opera Națională Timișoara: șase mari spectacole cu succes garantat la...

În ianuarie, Opera Națională Timișoara: șase mari spectacole cu succes garantat la public

233
DISTRIBUIȚI

Opera Națională Timișoara va prezenta, în luna ianuarie 2022, șase mari spectacole scrise de cei mai mari creatori ai lumii, cu un succes garantat la public.

Crațiunile lui Prometeu de Ludwig van Beethoven este un balet în două acte, libretul: Salvatore Vigano, va avea loc în 9 și în 14 ianaurie, de la ora 19, și este o premieră.

Tosca de Giacomo Puccini, operă în trei acte, libretul de Giuseppe Giacosa şi Luigi Illica, va fi prezentat în 12 ianuarie, de la ora 19. Este o reprezentație susținut la Teatrul Madlenianum din Belgrad, Serbia.

Scripcarul de pe acoperiș, de Jerry Bock este un musical în trei acte ce se va desfășura în 16 ianuarie, de la ora 22, bazat pe povestirile semnate de Sholem Aleichem, cu acordul special dat de Arnold Perl. Libretul: Joseph Stein. Versificația: Sheldon Harnick. Traducerea: Antoaneta Ralian.

Madama Butterfly de Giacomo Puccini este o operă în trei acte ce va fi pusă în scenă în 21 ianuarie, de la ora 19. Libretul: Luigi Illica și Giuseppe Giacosa

Nemuritorul My Fair Lady, musicalul în trei acte (şi 17 tablouri), va avea loc în 30 ianuarie, de la ora 19. Libretul: Alan Jay Lerner. Spectacol după Pygmalion de George Bernard Shaw

În conformitate cu reglementările prevăzute prin CNSU nr.112 din 7.12.2021, anunțăm spectatorii (peste 12 ani, inclusiv) care și-au achiziționat bilete la spectacolele Operei Naționale Română din Timișoara că participarea la acestea este reglementată de următoarele situații:  vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 și peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;  rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; perioadă cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

”Totodată, precizăm că, în baza aceleiași hotărâri, numărul de locuri în sălile de spectacol este limitat la 50% din capacitate. În cazul în care nu îndepliniți condițiile mai sus menționate, contravaloarea biletelor achiziționate atât la Agenția de bilete a Operei cât și online va fi returnată la Agenţie de bilete a Operei Naționale Române din Timișoara, str. Mărășești, nr.2. Orar: Duminică – Vineri 11.00 – 19.00 (Sâmbătă – ÎNCHIS) până în ziua spectacolului”, transmite ONT.

 

Comentarii

comentarii