Acasă Cultura În iunie, șapte superspectacole nemuritoare, la Opera Română Timișoara

În iunie, șapte superspectacole nemuritoare, la Opera Română Timișoara

DISTRIBUIȚI

Pentru luna iunie, Opera Națională Română Timișoara are un program de șapte dintre cele mai célèbre spectacole la nivel mondial, ultima reprezentație fiind în 17 iunie. Astfel, duminică, 03 iunie 2018, seara, de la ora 19.00, a avut loc Gala aniversară Corneliu Murgu, iar următoarea reprezentație va avea loc, miercuri, 06 iunie 2018, de la ora 19.00.

Este vorba de nemuritoarea Tosca, de G. Puccini. Tot miercuri, dar peste o săptămână, în 13 iunie, și tot de la ora 19.00, va avea loc Don Quijote, de J. Minkus. Spectacolul este susținut de elevii Studioului de dans „Rodica Murgu” condus de Rodica Murgu și Ilie Filip.

Joi, 14 iunie 2018, de la ora 19.00, va fi prezentat tot Don Quijote , de J. Minkus. Spectacol va fi susținut tot de elevii Studioului de dans „Rodica Murgu” condus de Rodica Murgu și Ilie Filip. Vineri, 15 iunie 2018, de la ora 19.00, va avea loc reprezentația Prințesa Lebădă, de P.I. Ceaikovski. Spectacol susţinut de elevii Studioului de dans „Hellen Ganser”. Sâmbătă, 16 iunie, de la ora 18.00, va avea loc Gala Micilor Balerini. Spectacol susţinut de elevii Studioului de dans „Ana Valkay”. Duminică, 17 iunie, de la ora 11.00, va avea loc spectacolul Pași pe portative, susținut de elevii Studioului de dans „Arabesque Stars” condus de Adriana și Constantin Gâdea. Tot duminică, 17 iunie, de la ora 19.00, va fi prezentată opereta Voievodul țiganilor, de J. Strauss. Direcţiunea operei susține că îşi rezervă dreptul  de a efectua modificări în cazul în care situaţia le impune.

 

 

Comentarii

comentarii