Acasă Actualitate În jur de 1.000 de motocicliști sunt așteptați sâmbătă la parada moto...

În jur de 1.000 de motocicliști sunt așteptați sâmbătă la parada moto de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Comunitatea moto timişoreană se adună, sâmbătă, 30 aprilie, la a 15-a ediție a parade moto din cadrul campaniei anti-accident “Atenție la motocicliști!”. În jur 1.000 de motociliști sunt așteptați la Muzeul Satului Bănățean, de unde se va pleca într-o plimbare pe două roți prin Timișoara.
Pe lângă tragerea unui semnal asupra prezenței motociliștilor în trafic, parada deschide și sezonul oficial al motocicliștilor.
“Este a 15-a ediție a campaniei de conștientizare a motocicliștilor în trafic. Când a început nu erau atâția motocicliști în Timișoara, între timp fenomenul moto a luat o amploare mult mai mare. Suntem tot mai mulți pe șosele. A crescut și atenția șoferilor față de noi, toți au acum un prieten, un cunoscut sau un membru de familie care este motocilist. Asta contează foarte mult. Am făcut parada și în pandemie, e un eveniment tradițional deja al comunității moto din Timișoara. Este și parada de deschidere oficială a sezonului moto”, a declarat Sorin Stan, președintele clubului Hells Angels Timișoara.
Moticicliștii se adună la Muzeul Satului la ora 11.00, urmând ca la ora 12.00 să plece în paradă, însoțiți de echipaje de poliție. La final, motocicliștii vor reveni la Muzeul Satului.
“Am ales un traseu pe bulevardele importante din oarș, nu am vrut să fim noi cei care contribuim la blocarea sau îngreunarea traficului. Nu ne vom opri în centru. Suntem mulți. Vrem să aducem un zâmbet trecătorilor, copiilor, celor care se bucură să ne vadă”, a mai spus Sorin Stanca.

Comentarii

comentarii