Acasă Actualitate În magia Crăciunului, Dăruiește copilașilor… la UVVG Arad

În magia Crăciunului, Dăruiește copilașilor… la UVVG Arad

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Facultatea de Stomatologie a U.V.V.G. Arad, prin Centrul Clinic Internațional de Microscopie în Stomatologie „Vasile Goldiș” Arad și Direcția de Asistență Socială Arad, a demarat, în luna noiembrie, campania umanitară „Dăruieşte copilaşilor – Dar din dar se face rai”, pentru copiii defavorizați aflați în grija centrului de zi al Direcției de Asistență Socială Arad.

Pe toată perioada campaniei, studenții anului 3 ai Facultății de Stomatologie și conducerea Centrului Internațional de Microscopie în Stomatologie, s-au implicat în adunarea de fonduri și bunuri pentru cei mici: hăinuțe, rechizite, dulciuri și jucării. Prin această acțiune ne dorim să le aducem o bucurie, micilor copilași și să le oferim un zâmbet.

Sărbătorile Crăciunului ne aduc împreună pentru a-i sprijini pe cei care nu se pot bucura de această perioadă, dar și pentru a ne implica, împreună, în alte proiecte pe care să le putem implementa pe tot parcursul anului, în beneficiul celor care au nevoie.

Rectorul U.V.V.G. Arad, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci : „Nu este bucurie mai mare decât aceea de a dărui, în special în această perioadă a anului! Felicit echipa studenților anului 3 ai Facultății de Stomatologie, pe dna Decan Ioana Lile și colegii ei pentru evenimentul de astăzi, care ne-a încărcat pozitiv!”

 

Comentarii

comentarii