Acasă Eveniment În miez de noapte, trei minori se plimbau pe străzile din Timișoara...

În miez de noapte, trei minori se plimbau pe străzile din Timișoara cu motoscuterul furat

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 00.40, pe Calea Dorobanților, la intersecția cu Piața Petru Maior, au observat trei persoane care se deplasau spre Strada Andrei Șaguna, împingând un motoscuter, fără numere de înmatriculare.

 Polițiștii locali au procedat la legitimarea acestora, stabilind că se numesc I.V., de 17 ani, din Giarmata, L.I., de 14 ani, din Timișoara și B.C. de 15 ani, tot din Timișoara. Aceștia au declarat că au cumpărat mopedul în urmă cu două săptămâni de la o persoană din Arad.

Efectuând verificări asupra bunului, polițiștii locali au găsit un set de documente, precum și un număr de telefon, pe care l-au și apelat, răspunzând un prieten al proprietarului mopedului, care a declarat că, din câte cunoaște, mopedul a fost anunțat ca furat la Secția 5 Poliție, fiind sustras de pe strada Perlei, de lângă Școala Generală nr. 7, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii