Acasă Eveniment În minivacanța de Paște, polițiștii de frontieră de la PTF Nădlac II...

În minivacanța de Paște, polițiștii de frontieră de la PTF Nădlac II au prins opt migranți care încercau să treacă ilegal granița, ascunși pe osiile unor TIR-uri

617
DISTRIBUIȚI

În weekend-ul prelungit de Paște, polițiștii de frontieră de la punctul de trecere a frontierei Nădlac II nu au stat degeaba. Au prins opt migranți, originari din Maroc și din Tunisia, care au încercat să treacă ilegal granița, ascunși pe osiile a patru marfare. Cei patru șoferi, doi bulgari, un turc și un român, transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, diverse bunuri spre vestul Europei.

„Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Maroc și Tunisia, cu vârste cuprinse între 17 şi 44 de ani, solicitanți de azil în România. În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Comentarii

comentarii