Acasă Administraţie În opinia lui Robu, transportul în comun din Timișoara s-a îmbunătățit, dar...

În opinia lui Robu, transportul în comun din Timișoara s-a îmbunătățit, dar primarul tot nu este mulțumit

379
DISTRIBUIȚI

În conferința din 3 martie, primarul Nicolae Robu a ținut să reamintească: „Transportul public este, așa cum am dovedit-o, o prioritate”.

„Doar cine vrea să cadă în ridicol nu recunoaște că în Societatea de Transport Public Timișoara nu s-a investit nicicând ca acum”, a spus acesta. Pe această cale, primarul a ținut să acuze administrația trecută de datorii. „Am plătit aproximativ 35 de milioane, din 68, pe care le-am avut de plătit din cauza administrației trecute… Poate chiar 40”.

Edilul așteaptă și livrarea celor 44 de autobuze electrice și a unei noi serii de 21 de tramvaie moderne, la care, eventual, se pot adăuga încă 21 de tramvaie și 10 minibuze. În acest moment, spune Robu, sunt 154 de mijloace de transport care circulă în fiecare zi, dar vrea să se ajungă la 200. „Zic unii că mă laud sau că cred că totul este perfect. Nu! Eu nu sunt mulțumit, pentru că îmi doresc ca serviciul de transport public să ajungă la stadiul de impecabil!”, a mai spus edilul.

În ceea ce privește măsurile luate pentru prevenirea transmiterii de coronavirus în mijloacele de transport în comun, pe lângă faptul că se vor pune aparate de dezinfectare în tramvaie, primarul spune că a dat ordine ca toate tramvaiele, autobuzele, minibuzele și troleibuzele să fie spălate în fiecare noapte.

Comentarii

comentarii