Acasă Politica În opinia senatoarei de Timiş, Alina Gorghiu, nominalizarea lui Nicolicea la Justiţie...

În opinia senatoarei de Timiş, Alina Gorghiu, nominalizarea lui Nicolicea la Justiţie e doar o diversiune PSD

477
DISTRIBUIȚI

Nominalizarea lui Nicolicea la postul de minstru al Justiţiei reprezintă disperarea lui Liviu Dragnea de a-şi vedea rezolvată o problemă personală, spune Alina Gorghiu, reprezentanta PNL Timiş în Senatul României. Conducerea PSD şi-a pierdut instinctul politic şi o asemenea propunere nu poate fi decât o diversiune, mai spune aceasta.

„Avem de a face cu un PSD irațional și care acționează haotic. Nu cred că propunerile venite din partea lor, deciziile pe care le iau în aceste zile, pot fi considerate raționale, ba chiar, din punctul meu de vedere, Dragnea în acest moment, ca să-și rezolve problema persoană, nu mai ține cont nici măcar de calculele electorale pe care ar trebui să îl aibă în vedere PSD-ul. Propunerile de miniștri în mod cert arată că cei conducere PSD, nu mai are niciun fel de legătură cu instinctul politic. În privința propunerii pentru Ministerul Justiției, avem de a face cu o diversiune din partea PSD și a domnului Dragnea. Mai cred un lucru ferm, că domnul Nicolicea nu va ajunge ministru”, a anunţat Alina Gorghiu, la Timişoara.

Deşi au fost colegi de alianţă şi, teoretic, ar fi trebuit să aibă anumite legături, Gorghiu spune că nu a avut niciodată vreo prietenie cu personajul Nicolicea: „Din fericire pentru mine, niciodată nu am avut o prietenie cu domnul Nicolicea, nici măcar politică. Nu este un om pe care să-l apreciez ca politician. Categoric nici politic, nici profesional domnul Nicolicea nu m-a impresionat, cred că nu a impresionat pe nimeni altcineva care dă dovadă de rațiune în viața de zi cu zi, mai puțin pe domnul Dragnea, de aceea există propunerea Nicolicea la Justiție. Nu știu ce va face președintele Iohannis, aștept cu interes, sunt convinsă că va lua cea mai bună decizie. Când are de luat decizii, cumpănește, ca de obicei”, a mai spus senatorul PNL.

Comentarii

comentarii