Acasă Cultura În pandemia Covid19, Teatrul Național Timișoara vă invită la Nopţi albe –...

În pandemia Covid19, Teatrul Național Timișoara vă invită la Nopţi albe – o nouă „Întâlnire la voi acasă”

1364
DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara vă invită la Nopţi albe, pe canalul YouTube ai instituţiei, în această seară, miercuri, 1 aprilie, de la ora 20,00, în deplin acord cu grația și efemerul pe care le întruchipează primăvara.

Nopţi albe este o fermecătoare adaptare după nuvela lui Dostoievski, o delicată confesiune despre iubire, fină ca un zâmbet.

Regizorul italian Stefano de Luca îi aduce în povestea nopților albe pe actorii Mădălina Ghițescu-Petre, Călin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai și Mirela Puia.

Pentru a viziona, urmați link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=MKT2m9VVkBU&feature=youtu.be

Distribuția: Mădălina Ghițescu-Petre, Călin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai și Mirela Puia. Regia artistică, Stefano de Luca. Traducerea, Flavia Pantaleone. Scenografia, Linda Riccardi. Light design Lucian Moga.

Data primei reprezentații 30.06.2014

Înregistrările tuturor spectacolelor difuzate în premieră online vor rămâne active pe canalul YouTube  până pe 1 mai 2020.

Seria  „Întâlnirilor la voi acasă”, pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara va continua, vineri, cu spectacolul Scene dintr-o căsnicie, în regia lui Radu Jude, respectiv duminică, cu Prometeu înlănțuit, regia Kokan Mladenović.

Comentarii

comentarii