Acasă Administraţie În perioada 6 – 7 iulie 2022, se va întrerupe alimentarea cu...

În perioada 6 – 7 iulie 2022, se va întrerupe alimentarea cu apă în mai multe localități din Timiș

DISTRIBUIȚI

În perioada 6 – 7 iulie 2022, se va întrerupe alimentarea cu apă în mai multe localități din județ, pentru efectuarea lucrărilor de spălare și igienizare a rețelelor de alimentare cu apă.

Astfel, miercuri, 6 iulie, între orele 9 – 15, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Liebling, iar joi, 7 iulie, între orele 9 – 15, în localitățile Ciacova și Sacoșu Turcesc. Lucrările din Sacoșu Turcesc au fost programate initial în data de 5 iulie, însă, au fost reprogramate pentru data de 7 iulie.

De asemenea, joi, 7 iulie, în Timișoara, între orele 8 – 17, se vor executa lucrări la conductele Dn 300 și Dn 125, în cadrul proiectului Pasaj Inferior Solventul și se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Gării, Nufăr și Gheorghe Barițiu.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii