Acasă Politica În prag de algeri, Nicolae Robu anunţă că face politică pentru popor

În prag de algeri, Nicolae Robu anunţă că face politică pentru popor

981
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu face politică pentru cetăţeni, aceasta de ani de zile, atunci când a acceptat să intre în acest sector al vieţii publice, spune şeful PNL Timiş. Afirmaţia vine în contextul alegerilor anticipate, la a căror boicotare „lucrează” o altă formaţiune politică. Din cauza imposiblităţii organizării acestora suferă chiar şi Timişoara, care „ar avea nevoie de anumite lucruri”, mai spune Robu.

„Este evident că nu putem avea o guvernare care să-şi atingă ţintele fără o majoritate, doar cu susţinere conjuncturală, motivată de diverse pretenţii. Avem nevoie de o reprezentare în acord cu voinţa poporului român. Nu suntem de vină că cei ce au primit încredere şi au avut o asemenea majoritate şi-au bătut joc de această încredere, s-a ajuns la aşa o situaţie inversă. Alegerile sunt singura soluţie ce ar permite funcţionarea în normalitate. Ar fi păcat ca un număr de luni să avem actuala situaţie politică. Guvernul încearcă şi acum să rezolve problemele, dar puterea lui e limitată. Am avea nevoie de lucruri în Timişoara, care nu se pot întâmpla pentru că prerogativele acestuia sunt restrânse”, susţine şeful PNL Timiş.

Robu spune că nu e corect ca un partid să boicoteze realizarea anticipatelor şi că el face politică pentru popor, aşa cum a fost întotdeauna.

Comentarii

comentarii