Acasă Actualitate În Săptămâna Meseriilor 2022, polițiștii s-au ”jucat” cu elevii de la mai...

În Săptămâna Meseriilor 2022, polițiștii s-au ”jucat” cu elevii de la mai multe grădinițe din Timiș

DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Săptămânii Meseriilor 2022, mai multe grădinițe și școli din Timiș au fost vizitate de către polițiști, care printre altele s-au ”jucat” cu micuții. Ei au fost invitați să vorbească despre meseria de polițist.

Oamenii legii au răspuns pozitiv și au mers la două gradinițe, una din Timișoara și cealaltă din Remetea Mare. În Deta, polițiștii au fost gazdă, copilașii de la Școala Domino Servite din Voiteg, i-au vizitat pentru a vedea cum își desfășoară activitatea și bineînțeles să le prezinte tehnica din dotare.

Polițiștii le-au pregătit jocuri interactive bazate pe relația victimă- agresor-polițist, pentru a înțelege cum să se comporte cu cei din jur, să se respecte între ei și să crească într-un mediu armonios.

De asemenea, au fost abordate și subiecte privitoare la regimul circulației insistându-se pe informațiile, pe care trebuie să le știe atunci când traversează strada.

A fost o  plăcere să participăm la aceste activități, iar zâmbetele și entuziasmul lor au fost cele mai sincere feedback-uri – este mesajul oamenilor legii.

 

Comentarii

comentarii