Acasă Actualitate În Timiș, 2 elevi bolnavi de COVID19 sunt spitalizați. În total, 1.630...

În Timiș, 2 elevi bolnavi de COVID19 sunt spitalizați. În total, 1.630 sunt infectați

DISTRIBUIȚI

În Timiș, miercuri, 2 februarie, 2 elevi bolnavi de COVID19 sunt spitalizați. În total, 1.630 elevi au ieșit pozitivi, infectați cu SARS-COVI2, simptomatici testați RT-PCR, în perioada 23 ianuarie – 1 februarie 2022 (față de 846 raportați în urmă cu o săptămână).

Numărul personalului școlar (cadre didactice, personal auxiliar și nedidactic) a fost de 405 (față de 208 persoane raportate săptămâna trecută.

La testarea din 31 ianuarie, 19 teste au ieșit pozitive. Pentru toate se așteaptă confirmarea-infirmarea RT-PCR. De asemenea, în data de 1 februarie, au mai ieșit 6 teste pozitive și se așteaptă confirmarea sau infirmarea RT-PCR.

Numărul elevi vaccinați este de 8.196 (față de 8.156 la raportarea precedentă). De asemenea, 2.309 elevi sau prescolari sunt în izolare  (contacți).

”Vom avea întâlniri cu Consiliul Județean al Elevilor din Timiș pentru a organiza informări a copiilor cu sprijinul DSP, privind vaccinarea, dat fiind că s-a deschis un centru de vaccinare la Timișoara. Vom face informarea atât a elevilor, cât și a părinților. Am mai făcut asemenea întâlniri, dar vrem să se înțeleagă că nu obligăm pe nimeni. Noi dorim numai să informăm. Dacă părinții și copiii iau o decizie atunci ei să fie informați”, a declarat prof. Marin Popescu.

Comentarii

comentarii