Acasă Actualitate În Timiș, 369 de elevi au participat la olimpiadele de religie din...

În Timiș, 369 de elevi au participat la olimpiadele de religie din 2023

DISTRIBUIȚI

Conform Calendarului Olimpiadelor Naţionale Şcolare 2023, în 18 martie 2023, s-a desfășurat etapa județeană a olimpiadelor de religie în Timiș.

Este vorba de cultul ortodox, cultele romano-catolic – limba română și greco-catolic, cultul penticostal, cultul baptist și cultul creștin după evanghelie și cultele: reformat, evanghelic și unitarian.

Olimpiadele sau desfășurat în baza regulamentelor specifice, fiind organizate de Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Timiș la Liceul Teologic Ortodox ”Sfântul Antim Ivireanu”  Timișoara, Liceul Teologic Romano-catolic ”Gerhardinum”  Timișoara, Liceul Penticostal ”Logos”  Timișoara și Liceul Teologic ”Baptist”  Timișoara și s-au adresat elevilor claselor V-XII.

La etapa județeană a olimpiadelor de religie au participat 369 elevi din județul Timiș, iar rezultatele finale se vor afișa în perioada 20-21.03.2023.

Premierea elevilor se va realiza conform precizărilor cuprinse în regulamentele specifice și a metodologiei cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare – a explicat prof. Cosmin Hogea, inspector șef adjunct al ISJ Timiș, duminică 19 martie.

 

Comentarii

comentarii