Acasă Actualitate În Timiș, peste 4.500 de elevi și 61,07% dintre profesori sunt vaccinați....

În Timiș, peste 4.500 de elevi și 61,07% dintre profesori sunt vaccinați. 42 de școli ar putea începe cursurile față în față

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a informat că, miercuri, 3 noiembrie 2021, erau vaccinați 4.516 elevi și 61,07% dintre profesorii din sistemul de învățământ din județ.

Din totalul de 229 de școli și licee, 117 au un procent de vaccinare de peste 60% a profesorilor și angajaților. Acum se analizează la nivel național pentru reluarea școlii respectându-se aceste două criterii: 60% din personalul școlii să fie vaccinat și rata să scadă sub 6 la mie în localitate.

”E o perspectivă, dar nu e oficială. Daca vom corela procentul de 6 la mie din localitate cu școlile cu peste 60%, este posibil ca sub 42 de școli din Timiș să poată începe cursurile față în față. În Timiș, sunt 42 de localități cu rata de sub 6 la mie de infectați, dar nu toate școlile au gradul de vaccinare a profesorilor de 60%.”, a spus prof. Marin Popescu, inspectorul șef al ISJ Timiș, miercuri 3 noiembrie.

Oricum datele se schimbă de la o zi la alta, iar până luni mai e timp pentru a se lua o decizie și a se înregistra noi cifre.

Numărul de profesori vaccinați în fiecare unitate de învățământ din Timiș

Comentarii

comentarii