Acasă Actualitate În ultima săptămână din martie, Primăria Timișoara închide traficul pe și mai...

În ultima săptămână din martie, Primăria Timișoara închide traficul pe și mai multe străzi. Va fi afectată și circulația mijloacelor de transport în comun

DISTRIBUIȚI

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat noi măsuri care vor afecta traficul din Timișoara în săptămâna 28 martie – 1 aprilie. Vorbim de închiderea a două străzi importante din municipiu:

– închiderea traficului rutier pe str. Romulus,  pe tronsonul cuprins între  str. Remus și str. Gh. Doja, începând cu data de 28.03.2022 (ora 08,00)  până în data de 04.04.2022, în vederea executării lucrărilor de reparații la partea carosabilă;

– închiderea traficului în vederea executării lucrărilor la covorul asfaltic, respectiv etanșeizării liniilor de tramvai cu mastic bituminos pe str. 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între str. Ghirlandei și str. Piata Crucii, începând cu data de  30.03.2022 ( ora 07,00)  până în data   11.04.2022.

„Menționãm faptul că traseul deviat al mijloacelor de transport în comun va fi comunicat de Societatea de Transport Public Local Timișoara. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducãtorilor auto și recomandãm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, transmit reprezentanții primăriei.

Tot săptămâna viitoare, ar urma să fie anunțată și data de la care încep lucrările și pe primul sector al Căii Stan Vidrighin. De asemenea, vor mai fi mici deranjamente în trafic provocate de acțiunile de creștere a siguranței în trafic, mai bine spus de montarea de limitatoare și trasarea de treceri de pietoni.

Comentarii

comentarii