Acasă Administraţie În zilele următoare Aquatim va spăla rețelele de distribuție în mai multe...

În zilele următoare Aquatim va spăla rețelele de distribuție în mai multe localități din Timiș

268
DISTRIBUIȚI

În zilele următoare se vor efectua spălări ale rețelelor de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor, între orele 8-14, presiunea apei va fi scăzută miercuri, 21 iulie, în Chevereșu Mare și joi, 22 iulie, în Dragșina.

Miercuri, 21 iulie, între orele 8-16, în localitățile Traian Vuia și Homojdia se va efectua spălarea și dezinfectarea rezervorului și a rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

De asemenea, pe 22 și 23 iulie, zilnic între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Remetea Mare pe strada a II-a și a III-a. Pe tronsonul unde se spală rețeaua de distribuție apa va fi tulbure, iar în restul localității este posibil să fie presiune scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii