Acasă Sport Încă doi fotbalişti de valoare la AC Recaş

Încă doi fotbalişti de valoare la AC Recaş

407
DISTRIBUIȚI

AC Recaş este, de departe, echipa care a transferat cel mai mult şi cel mai bine dintre formaţiile timişene ce evoluează în cel de-al treilea eşalon. Liderul Ligii III, seria a V-a, a reuşit înregimentarea a şapte fotbalişti care pot intra oricând în primul 11 care v-a fi trimis pe teren de Cosmin Petruescu. În prima parte a pregătirilor, lotul pregătit de Cosmin Petruescu a fost completat cu Situwe (Fortuna Covaci), Telescu (Poli II), Nanu (Mama Mia Becicherecu Mic), Enciu (Gloria Arad) şi Buda (Poli II).
După ce a reuşit aceste transferuri, Cosmin Petruescu a precizat că nu mai este curios să transfere alt jucător, cu excepţia unui junior, pentru a-l înlocui pe Mărmăreanu, transferat la Dinamo II Bucureşti. Astfel, la AC Recaş a fost transferat juniorul Ungur, de la LPS Banatul. Când toată lumea credea că formaţia din Recaş şi-a definitivat lotul pentru returul campionatului, ultima săptămână a adus noi surprize în ceea ce priveşte componenţa acestuia. Lotul a fost completat, pe ultima sută de metri, cu încă doi fotbalişti, Marius Rotaru şi Dacian Bârză. Primul dintre aceştia este originar din Lugoj şi a evoluat în judeţul nostru pentru echipe din oraşul de pe Timiş, dar şi pentru CFR Timişoara, în Liga II. Rotaru este un mijlocaş care evoluează pe banda stângă a terenului, fiind apreciat pentru tehnica sa. Dacian Bârză a ajuns la AC Recaş tot de la o echipă din Liga II, Drobeta Turnu Severin, şi va evolua în atacul formaţiei timişene. Bârză este şi el un fotbalist care a evoluat în judeţul Timiş, acesta îmbrăcând în trecut tricoul defunctei Timişul Albina. Bârză a ales să părăsească Oltenia în detrimental Banatului deoarece Drobeta Turnu Severin este una dintre echipele ce nu vor mai evolua în Liga II, conducerea clubului făcând public falimentul.
Cu lotul pe care îl are la dispoziţie, Cosmin Petruescu ar putea repeta performanţa din urmă cu patru ani, când a promovat în Liga II cu Auxerre Lugoj.

Comentarii

comentarii