Acasă Actualitate Încă un bloc ANL, la Lugoj

Încă un bloc ANL, la Lugoj

DISTRIBUIȚI

În municipiul Lugoj vor fi construite încă 60 de apartamente ANL, în cartierul Ţesători. După cum a anunţat primarul Francisc Boldea, pentru anul 2009, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Locuinţei a aprobat construcţia a încă 60 de apartamente ANL în municipiul Lugoj, în cartierul Ţesători, pe o suprafaţă de 2.897 de metri pătraţi, cu subsol, parter şi trei etaje, în vecinătatea blocului ANL cu 20 de apartamente, care a fost dat în folosinţă în primăvară. Astfel, pentru acest an, numărul total al apartamentelor care vor fi date în folosinţă este de 149.
Dintre acestea, 20 au fost terminate pe strada Ţesători I A. Până la 1 septembrie vor fi finalizate 69 de unităţi de locuit, pe strada Panait Cerna, din cartierul Stadion I, pe o suprafaţă de 3.370 de metri pătraţi, iar cele 60 de apartamente din cartierul Ţesători vor fi terminate până la sfârşitul anului.
Pentru 2010 sunt aprobate 98 de apartamente, dintre care 48 pe strada Ţesătorilor nr. 1 C, pe o suprafaţă de 2.800 de metri pătraţi, cu un regim de înălţime de parter plus trei etaje.
Tot pentru anul viitor, este prevăzută etapa a doua în cartierul Ţesători, cu 50 de apartamente, pe o suprafaţă de 2.898 de metri pătraţi, cu subsol, parter şi trei etaje.
„Cu aceste 247 de apartamente sperăm să satisfacem majoritatea tinerilor din oraş, pentru a-i face să revină acasă. În paralel, ne vom ocupa de locuinţele sociale”, a declarat primarul Francisc Boldea.

Comentarii

comentarii