Acasă Actualitate Încă o serie de amenzi pentru clădirile degradate. S-a ajuns la 300,...

Încă o serie de amenzi pentru clădirile degradate. S-a ajuns la 300, doar anul acesta

521
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au amendat, încă o dată, proprietarii clădirilor degradate de pe raza municipiului. De la începutul acestui an,au fost aplicate 319 sancțiuni contravenționale. Conform HCL 371/2007 modificată, atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, au primit câte 1.000 de lei amendă, fiecare.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au pedepsit proprietarii care nu au luat măsuri de curățare și întreținere sau nu au îndepărtat elementele care stau să se desprindă de pe fațadele clădirilor. Astfel de situații au fost semnalate în toate zonele orașului, dar în special în zona centrală, acolo unde au fost constatate nereguli de acest gen la clădirile din zona istorică.

Poliția Locală Timișoara îi avertizează încă o dată pe proprietari, dar cere și ajutorul cetățenilor: „Cetățenii pot semnala cazuri în care se desprind elemente de ornament de pe fațade la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali vor lua în primă fază măsuri de izolare a zonei pentru a nu avea loc accidente, ulterior urmând a fi efectuate verificări pentru a se lua măsurile legale de sancționare, în funcție de situație”.

Comentarii

comentarii