Acasă Eveniment Încă o victimă a furtunii de la Timișoara. Un bărbat a murit...

Încă o victimă a furtunii de la Timișoara. Un bărbat a murit după ce a căzut când încerca să-și repare acoperișul casei

1487
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a murit după ce a căzut în gol în timp ce încerca să-și repare acoperișul casei distrus de furtuna puternică din septembrie, de la Timișoara. Bărbatul în vârstă de 50 de ani voia să înlocuiască țiglele smulse de vijelia devastatoare soldată cu morți și răniți.

 Omul voia să înlocuiască țiglele care au fost distruse de vântul deosebit de puternic din timpul furtunii din 17 septembrie, de la Timișoara. La un moment dat, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut pe trotuar.

Sosiți la fața locului, medicii de pe Ambulanță nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul.

„Un bărbat de 50 de ani ar fi căzut de pe acoperișul unui imobil, în timp ce executa lucrări de reparații. Din păcate, în urma căzăturii bărbatul a decedat. Au fost sesizați și reprezentanții ITM pentru a face verificări. În cauză, urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă vor stabili în ce condiții s-au făcut lucrările de reparații. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Comentarii

comentarii