Acasă Actualitate Încă un membru a intrat în familia rotariană din Timișoara: Interact Opera

Încă un membru a intrat în familia rotariană din Timișoara: Interact Opera

DISTRIBUIȚI

Într-o atmosferă plină de emoție, solidaritate și prietenie, Rotary Opera Timișoara a organizat chartarea clubului Interact Opera, marți 5 aprilie, de la ora 19.00, la Sky Restaurant, în prezența guvernatorul Adrian Luca, dar și a reprezentanților celorlalte cluburi din marea familie care este Rotary în Timiș.

Cu acest prilej  Liliana Cismariu, președinta Rotary Opera, a explicat: “Cu un an în urmă, Rotary Opera sărbătorea 10 ani  iar acum se alătură familiei Rotary Opera și Interact Opera, iar Rotaract Opera a sărbătorit șapte ani de existență. Noi promovăm cultura, susținem educația  fără a ne substitui școlii sau părinților, luptăm pentru sănătate și participăm la activitățile sportive, sub deviza rotarienilor A servi mai presus de sine!”.

În mesajul său guvernatorul în exercițiu, Adrian Luca, a spus: “Întotdeauna a fost un prilej de bucurie sa mă întâlnesc cu tinerii interact si avem foarte multe povești de spus împreună. Interactul este clubul care are cel mai mare rulaj. Tinerii încep din liceu, merg apoi la facultate și își schimbă opțiunile. Tot timpul e un rulaj de voluntari.

Acesta e și farmecul. Să fie într-un ceas bun și să evoluați cu succes așa cum ați început astăzi. Felicitări. Au venit foarte mulți rotarieni la acest minunat eveniment, avem și doi past-guvernatori, ceea ce înseamnă că sunteți nu importanți, ci foarte importanți. Felicitări și succes!”.

Interact Opera nu ar fi existat, fără  sprijinul concret și susținut al Lilianei Cismariu, de aceea Andrada Visu, prospăta  președintă a nou înființatului club rotarian, a subliniat acest fapt.

“Am reușit ca astăzi să ne putem numi cu adevărat Interact Opera Timișoara. Fiecare dintre noi am colaborat într-un mod unic pentru a reuși în acest proiect. Eu voi fi persoana care va încerca să țină unit colectivul indiferent ceea ce se va întâmpla, onorând condiția de membru al Interact Opera. Deși ne aflăm la început, suntem mândri să fim Interact Opera, mulțumim Liliane Cismariu, fiindcă ne-a ajutat în constituirea acestui club”.

Mesaje de simpatie și susținere au fost transmise tinerilor de președinții celorlalte cluburi din județ, inclusiv de doi past- guvernatori: prof.univ.dr Marian Mocan și Cristian Jurji, managerul West City Radio Timişoara.

“Am văzut aici copii care știu să facă un lucru extraordinar: să vorbească cursiv și frumos. Vreau să vă felicit pentru acest lucru și pentru faptul că dacă ați ales să faceți parte din familia rotari, v-ați ales deja direcția spre un viitor frumos. Faptul că ați făcut acest pas înseamnă că vreți să ajutați societatea. E un fapt măreț. Felicitări Liliana pentru acest eveniment deosebit”, a subliniat prof. Mocan.

“Sunt niște tineri frumoși și captivanți prin inocența lor, prin prezența lor și prin discursul lor. Îi felicit că au ales să facă parte din familia rotari, să se unească în acest grup select. Veți genera idei, veți face carieră. Personalitatea voastră va cunoaște transformări extraordinare. Vă felicit…!”, a fost și mesajul pe scurt al lui Jurji.

Clubul Rotary Opera Timișoara și-a propus să sprijine si să stimuleze excelența. Pe parcursul timpului a desfășurat proiecte pe cont propriu sau în parteneriat cu celelalte cluburi rotary, instituții publice, firme private și alte asociații.

Obiective: promovarea culturii, susținerea educației, lupta pentru sănătate și desfășurarea de activități sportive. Chartarea oficială a clubului avut loc în luna martie a anului 2011.

Valorile rotarienilor: serviciul în folosul comunității, prietenia (fellowship), diversitatea, integritatea și conducerea competentă (leadership).

 

 

Comentarii

comentarii